Volgers

vrijdag 14 november 2014

Happy Bday

Hoi,

Weinig inspiratie gehad de laatste dagen. Jarno heeft een terugval gehad met hyperventilatie tot gevolg. Woensdag is hij niet op school geraakt. Hij panikeerde volledig. Gisteren was ook heel slecht begonnen, maar in de loop van de voormiddag wou hij ineens naar school. Ik heb hem toen met een héél klein hartje naar school gebracht en toen heb ik thuis de hele dag naast de telefoon gewacht. Ik was doodsbang dat de school zou bellen omdat het niet goed zou gaan met Jarno. Maar gelukkig is die telefoon nooit gekomen. Ben Jarno na school gaan oppikken en hij was helemaal zichzelf. Je zult wel begrijpen, hoe opgelucht ik was. Vandaag is hij naar school vertrokken. Ik ben thuis vandaag, een beetje van slag nog en tijd nodig om alles is op een rijtje ze zetten. Het is weer een heftige week geweest. Hopelijk voel ik mij na het weekend beter en kan ik maandag terug gaan werken.

Dit is mijn kaartje geworden, zonder veel inspiratie. Ik ben er zelf niet zo tevreden over.


Met dit kaartje wil ik graag meedoen aan volgende challenges:
Bugaboo: novmeber: show us food
Stella says Sketch: schets 218

gebruikte materialen:
cardstock: AC
DP: action
tekst:Joy craft
digi: bugaboo en  ingkleurd met copics 
mallen: MD
inkt: memento inkt: bahama blue en pear tart

Bedankt iedereen voor alle leuke reacties op mijn vorig bericht! Ik lees deze steeds met veel plezier! Mogen we van elkaar nog vele leuke en creatieve ideeën opdoen.


9 opmerkingen:

carla zei

OP wat is die leuk.
Een tof stempeltje en mooi bijpassend scrappapier.
Knap gedaan.
Groetjes,
Carla

Je@net zei

Vind het een leuk en vrolijk kaartje, Claudia!

Anoniem zei

Lekker vrolijk!!!
Creatieve groetjes, Gaby

Cinderella zei

leuke kaart Claudia ik kan me voorstellen dat het ook niet in de koude kleren gaat zitten vergt veel energie als je je elke keer zorgen maakt hopelijk gaat het nu beter en kun je weer een beetje bijkomen van een hectische week
Liefs Cinderella

Gea zei

ondanks dat je een erg lastige week hebt gehad is je kaartje toch heel vrolijk geworden. Heel veel sterkte Claudia XXX Gea

Ans Gilbert zei

Leuke digi en wat een vrolijke kaart,
liefs Ans

Jen Leeflang zei

Oh wow - gorgeously coloured image and matching dp! Thanks for joining us again this week for the Food themed challenge at Bugaboo Stamps. Good luck in the draw, and please pop by to join this week's challenge which starts later today.
luv'n huggz
Jen Leeflang
BUGABOO STAMPS

Erica ♥ zei


Ik vind je kaartje wel heel erg mooi gelukt hoor ☺

Een leuk en gezellig (knutsel) weekend ☼
Liefsss van Erica
{Heidebloempjuh}

Francisca zei

Echt geweldig .
x francisca