Volgers

dinsdag 20 april 2021

Stay Cool

 Hoi,


Met het mooie papier van 13arts Mr Handsome heb ik deze mannenkaart gemaakt. Eigenlijk had ik deze bijna klaar toen ik bedacht dat ik deze misschien wel kon gebruiken voor de challenge bij Creative Sketchy Girls . Het thema deze maand is een bingo. Deze kan je hieronderaan terugvinden. 

Toen heb ik naar de bingo gekeken en ja hoor, ik kon deze mannenkaart perfect gebruiken voor de challenge. Ik heb de middelste vertikale lijn genomen: knopen - die cuts/punches - kant.

Ja, kant voor een mannenkaart en het past perfect ik het plaatje. Ik heb dan ook een iets groffere kant gebruikt, niet zo een een fijne en elegante kant. LOL 

Deze kaart is naar een maat van onze Jarno gegaan die onlangs 19 is geworden en ja het kaartje spreekt voor zich. Seppe is een skate fanaat.




Mijn Challenge Blog

Dit is de bingo

Met dit kaartje wil ik graag meedoen aan volgende challenges:


1ste plaats van de top 3 bij Hobbyvision challenge 107 19-04-2021


Vanaf dit jaar doneer ik per verkochte kaart 0.5 euro aan een goed doel. Het goed doel dat ik gekozen heb is Het Feestvarken. Wil je meer over Het Feestvarken weten? Dat kan je hier vinden.

Leuk dat je weer op blogbezoek ben geweest.  Tof als je een reactie achterlaat. Ik lees deze steeds met veel plezier!  Tot de volgende keer 😍


Creatieve Groetjes
 Claudia

5 opmerkingen:

Anita van Deur zei

Prachtige mannenkaart met leuke details, gefeliciteerd met je toppertje.

Hobby Hoogland zei

Leuke mannen kaart en gefeliciteerd met je plek in de top drie.
Die kaart vond ik ook prachtig.
groetjes Marjen.

VoormeKaartje zei

Wat is de leuk geworden. Gefeliciteerd met je top notering.
Groetjes, Christa

Dawn Phillips zei

Definitely a very cool card. I love it. Thanks for joining us at The Alphabet Challenge. Love Dawn x

Lugkasteel Scrapbooking à la Hettie Krüger zei

Wow! This is such an interesting project. I love the colors. What a great way of incorporating lace. Thanks for sharing your amazing project with us at Through the Purple Haze Challenges.