Volgers

vrijdag 28 juli 2023

It's a girl

 Hoi,

Leuk dat jullie een kijkje nemen op mijn blog. T'is effe geleden dat ik nog iets gepost heb. Ik heb het heel druk gehad met het opstarten van mijn bijberoep. 
Ja hoor, vanaf 1 juli ben ik officieel in bijberoep. Zo ga ik mijn handgemaakte kaartjes verkopen en workshops geven. Daarnaast kan ik in het begin ook op aanvraag artikelen bestellen voor jullie. Voorlopig heb ik nog geen webshop, maar mocht het bestellen van artikelen aanslaan dan ga ik hier zeker in verder gaan. Voor mijn groep zie: Claudia's Kaartjes

Verder zijn we net terug van een weekje vakantie. We hebben genoten van de zon in Kreta. Het was er wel behoorlijk warm. We hebben zelfs 2 dagen 40 graden gehad. Echt puffen dus.

Nu, laat ik jullie vandaag een kaartje zien die ik opdracht heb gemaakt.


💗Leuke challenges waar ik graag aan deelneem 😃:

Kom kijken in mijn groep: Claudia's Kaartjes. Hier kan je je favorieten materialen bestellen. Mijn geplande workshops kan je ook volgen in de groep en natuurlijk verkoop ik in de groep ook mijn handgemaakte kaartjes. Ik zie je graag terug in mijn groep. Tot gauw! 😀

Dit is ook mijn DT kaartje voor bij Scrap @ HomeDe gebruikte materialen voor deze kaart kan je ook terugvinden in de groep van Scrap @ Home en natuurlijk ook op de website. Deze kan je hier (Scrap@Home, website).  

DT Scrap @ home

a perfect time to craft - challenge june - spotlight winner - 28-07-2023

Je kan mij nu ook vinden op YouTube: Claudia's kaartjes, waar ik regelmatig filmpjes ga posten.



Leuk dat je weer op blogbezoek ben geweest.  Tof als je een reactie achterlaat. Ik lees deze steeds met veel plezier!  Tot de volgende keer 😍



4 opmerkingen:

karin zei

Leuk kaartje en veel succes met je workshops en webshopje.
Groetjes,
Karin

GerJanne zei

Wow, als ik dit allemaal lees, vraag ik me af: ben je niet veel te druk? Een gezin, een baan, een bijbaan, challengeblogs bij te houden....etc..
Je kaartje voor Dolores is super!

Hermien zei

Een mooi kaartje Claudia, veel succes met je bijberoep.

groetjes Hermien

Carole J zei

A gorgeous, new baby card, Claudia!
Thank you for sharing your project with us at the Crafts Galore Encore “Anything Goes” July Challenge. Good Luck and hope to see you again soon!
Carole x DT Craftilicious Creations