Volgers

donderdag 24 september 2020

Kiekeboe

  Hoi,


Gisteren ben ik in de Hobbizz groep live gegaan met de Kit Gooses and Ducks. Deze is een superleuke kit een Dutch Doobaboo Fold Card Art Mal, een Bella Lulu knnipvel "baby" en de One of a Kind mal Ducks and Gooses, Deze Kit heb ik gecombineerd met het Designpapier  van de Kit Endless Love.


Ik heb de dutch doobadoo mal overtekend en uitgesneden. Deze heb ik gevouwen zodat ik een easelkaart krijg. Daarna heb ik het designpapier uitgesneden en geplakt.



De ganzen heb ik in witte cardstock gestanst en een kleurtje gegeven met distress inkt Tea Dye. In de live leg ik uit hoe ik dit gedaan heb.  😀 
De snavel en pootjes heb ik met een oranje stift gekleurd en de oogjes met een zwart fijn stiftje. Zo springen je ganzen er mooi uit. De kleine eendjes heb ik in gele cardstock uitgestanst en hier ook met inkt bewerkt met een stift van kleur voorzien voor de snavel en oog.


Hier en daar heb ik het kaartje versierd met een leuke "baby" uit de knipvel van Bella Lulu. Deze mochten zeker niet ontbreken op deze kaart.


Zowel de eendjes als de babies hebben het erg naar hun zin in het lange gras. Op de volledige kaart heb ik gras laten terugkomen. Vooraan het ik het gras geplakt met een opstaand randje. Dit leg ik jullie ook uit tijdens de live (deze kan je terugvinden op het you tube kanaal, Hobbizz)


Met dit kaartje wil ik graag meedoen aan volgende challenge

 Creative Groetjes

10 opmerkingen:

Anita van Deur zei

Ach wat lief is dit kaartje.
Fijne dag.

Je@net zei

Ooooh...wat een super mooi kaartje is dit, Claudia!

karin zei

Wat heb je dat prachtig gemaakt Claudia. Heel mooi!
Groetjes,
Karin

Josje zei

Wat een grappige kaart heb je gemaakt

Maria Nicotra Tinyworks zei

Thank you for joining us at challenge Lemon Shortbread
DT Maria

Maria Nicotra Tinyworks zei

Thank you for joining us at the Crafty Sentiments Designs DT Maria

Linda Mc Enery zei

This is so lovely! I could spend hours examining every little details, and each one is cuter than the last. Wonderful design and paper choices. Super die cuts and such adorable babies! Thanks for sharing this with us at Penny's!
Linda

Maria Valente zei

I like your project a lot, Claudia! Thank you so much for playing along with our challenge over at Penny's Challenges. Looking forward to see you again!
Hugs

KathyA. zei

What a sweet card! Thanks for joining us at Penny’s Paper-Crafty Challenge. DT Kathy [myasperations.blogspot.com]

Cazro zei

An amazing display of animals, a wonderful card. Thanks for sharing with us at Sparkles Monthly challenges Caz. DT