Volgers

maandag 20 maart 2023

Love This

      Hoi,

Ik ben weer een nieuwe uitdaging aangegaan. De meeste onder jullie weten wel dat ik ook wel brei en haak, dit naast het kaarten maken. Wel ik heb bij Hobbii een mistery breipakket gekocht. Gedurende 6 weken, krijgen we elke donderdag in de mailbox een stappenplan voor te breien. Het wordt een vest. Maar hoe die er gaat uitzien is nog een gehele verrassing. Wel zal het met veel kleur zijn. Het startsein was donderdag, maar ik kan nog niet meedoen want ik had pas woensdag beslist dat ik toch wou meedoen en toen heb ik pas mijn pakket met wol besteld. Ik hoop dat deze vandaag binnenkomt, zodat ik snel aan de slag kan gaan.


Maar voor vandaag een kaartje voor Creative Sketchy Girls  We werken hier steeds met een schetd. Deze mag je vergroten/ verkleinen, draaien, spiegelen. Alles mag, maar we willen wel dat de schets nog herkenbaar is.
Mijn Challenge Blog


💗Leuke challenges waar ik graag aan deelneem 😃:


Dit is ook mijn DT kaartje voor bij Scrap @ HomeDe gebruikte materialen voor deze kaart kan je ook terugvinden in de groep van Scrap @ Home en natuurlijk ook op de website. Deze kan je hier (Scrap@Home, website).  

DT Scrap @ home

De teller voor donatie bij  Het Feestvarken staat met dit jaar erbij op 67 euro. Natuurlijk ga ik dit jaar verder doen. Bij elke verkochte kaart doneer ik 0.5 euro. Wil je meer over Het Feestvarken weten? Dat kan je hier vinden.

Je kan mij nu ook vinden op YouTube: Claudia's kaartjes, waar ik regelmatig filmpjes ga posten.

Leuk dat je weer op blogbezoek ben geweest.  Tof als je een reactie achterlaat. Ik lees deze steeds met veel plezier!  Tot de volgende keer 😍


6 opmerkingen:

Sarah zei

Wat een leuke kleurtjes. Succes met je breiproject.

Je@net zei

Wat een mooi en fleurig kaartje heb je gemaakt, Claudia.
En veel breiplezier gewenst, heel benieuwd naar het eindresultaat!

Anita van Deur zei

Super leuke en vrolijke kaart.

Josje zei

Leuke vrolijke kaart met al die kleurtjes
Groetjes Josje

GerJanne zei

Ik ben benieuwd naar je breipakket!
En je kaart is prachtig. Leuke sketch!

Hermien zei

Mooi kaartje Claudia.

Groetjes Hermien

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...