Volgers

maandag 15 augustus 2022

Merry Christmas

 Hoi,

Morgen avond is het zover en vertrek ik samen met Joran en Bride voor een paar daagjes naar zee. Ik ga daar zo van genieten. Ik neem wel handwerk mee, zo ga ik een breiwerk meenemen die bij klaar is en mijn temperatuur deken die ik haak. Ik ben helemaal opnieuw begonnen. Ik had 4 maanden gehaakt, maar was niet content van de steek. Dus alles afgetrokken en opnieuw begonnen. Nu ben ik wel tevreden. De maand januari is bijna terug helemaal gehaakt.

Maar vandaag een kaartje. Ja tussendoor maak ik nog kaartjes LOL. Deze heb ik een tijdje geleden gemaakt tijdens een workshop, maar nog niet gepost.

Deze is ook mijn inspiratiekaartje voor Make My Monday , waar we graag een kerstkaart terugzien deze keer.
Met dit kaartje wil ik graag meedoen aan volgende challenges:

In 2021 heb ik 33.5 euro geschonken aan Het Feestvarken. Natuurlijk ga ik dit jaar verder met het sponseren. Ik ga terug per verkochte kaart 0.5euro schenken. Wil je meer over Het Feestvarken weten? Dat kan je hier vinden.

Je kan mij nu ook vinden op YouTube: Claudia's kaartjes, waar ik regelmatig filmpjes ga posten.


Leuk dat je weer op blogbezoek ben geweest.  Tof als je een reactie achterlaat. Ik lees deze steeds met veel plezier!  Tot de volgende keer

Creatieve Groetjes
Claudia

5 opmerkingen:

meg zei

A fantastic quirky Christmas card with wonderful papers and images

Becca Sadler zei

How charming this is, Claudia!!! Unexpected colors and a hedgehog celebrating Christmas! Cute! Thanks for linking to MTTCC's winter holiday decorations theme! --Becca/DT

Jane Savage zei

Amazing card, I love the colours!
Thank you for joining us at Polkadoodles Gem of a Challenge! Jane S (DT) Paper, Pencils & Pretty Things! xxx

SarahR zei

Hello Claudia, oh my goodness - this is just fantastic! Love the colours and style and the shaped / folded card base is amazing!
Many thanks for joining in with us this month at Crafty Calendar Challenge. Sarah - DT

samantha's cards zei

What a fabulous Christmas card, thanks for joining us at THAIC.