Volgers

donderdag 15 september 2022

HI.... Just wanted to say .....

 Hoi,


Vandaag begint er  bij Girlz Creative Crafts een nieuwe Challenge. Bij deze challengeblog leggen vooral de focus op het gebruik van knipvellen, plaatjes, prenten, e.d.  gevolgd door een thema. Het thema deze maand is: mannenkaart.
Ik heb een mannenkaart gemaakt in opdracht. Voor deze persoon maak ik jaren kaartjes voor haar dochters, schoonzonen, echtgenoot en kleinkinderen. Ik heb een lijst met de geboortedata van iedereen en zo kan ik vooruit werken met het maken van de kaartjes. Meestal maak ik dan kaartjes in het thema van hun hobbies, maar dit jaar heb ik gevraagd of ze nog andere interesse hebben of graag andere dingen doen. Zo kan ik wat variatie brengen in het maken van de kaarten.
 










Dit is ook mijn DT kaartje voor bij Scrap @ HomeDe gebruikte materialen voor deze kaart kan je ook terugvinden in de groep van Scrap @ Home en natuurlijk ook op de website. Deze kan je hier (Scrap@Home, website). Van deze kaart is er een online workshop beschikbaar. Deze kan je hier vinden: mannenkaart met pop up

DT Scrap @ home


Met dit kaartje wil ik graag meedoen aan volgende challenges:

In 2021 heb ik 33.5 euro geschonken aan Het Feestvarken. Natuurlijk ga ik dit jaar verder met het sponseren. Ik ga terug per verkochte kaart 0.5euro schenken. Wil je meer over Het Feestvarken weten? Dat kan je hier vinden.


Leuk dat je weer op blogbezoek ben geweest.  Tof als je een reactie achterlaat. Ik lees deze steeds met veel plezier!  Tot de volgende keer 😍


Creatieve Groetjes
 Claudia

6 opmerkingen:

GerJanne zei

Ha Claudia, ik moest eerste even zoeken naar het bewegende element, maar i k heb hem gevonden hoor! Dank je wel voor het meedoen met deze mooie mannenkaart, bij de Egel.

Tammy L zei

That is amazing! I can't believe how many tags are in there. Really well done. Thanks for joining us at Use Your Stuff and hope to see you again soon.
Tammy DT Co-ordinator.

Haven_mom4 zei

Oh my goodness...so much detail. I loved watching your video. Thanks for sharing with us at Use Your Stuff

Doreen Vasquez zei

OMGeee this is fabuous! TY for playing with us at UYS!

Nelleke zei

Wat een mooie kaart, het is bijna een boekje geworden. Echt heel mooi bedacht en zeker ook het pop up gedeelte. Dank voor nogmaals jou bijdrage aan de Egel. groet, Nelleke

Jane Savage zei

What an incredible project!
Thank you for joining us at Polkadoodles Gem of a Challenge! Jane S (DT) Paper, Pencils & Pretty Things! xxx