Volgers

woensdag 3 juli 2024

Always take care....

 Hoi,

Ik heb toch weer wa voor!!!!

Nu hadden wij een boxspring gekocht voor Joran. Ene van een 1.4m, maar die krijgen we niet op haar kamer. Niet door de ramen boven en ook niet langs de trap. Onze trap heeft een draai van 45° en een schuin dak, daar krijgen we het onderstel niet door. Gelukkig neemt de winkel de boxspring terug en mogen een andere aankopen, weliswaar duurder met 2 onderstellen. Die krijgen we wel langs de raam naar binnen. Maar wat een klucht, zeg!!! Dus maandag is er niets in huis gekomen van een ontspannen knutsel avond, wel een hele gestreste avond!!!

Maar gister wel en toen is er deze kaart uit mijn hand gekomen. Ik heb nog is gekliederd met de shimmer powder van nuvo. Zo leuk om te doen. Zou het meer moeten gaan gebruiken.

Deze kaart is ook mijn inspiratiekaartje voor  Penny's Challenge





πŸ’—Leuke challenges waar ik graag aan deelneem πŸ˜ƒ:
Je kan mij ook volgen op mijn facebookpagina: Claudia's kaartjes  



 Tot gauw! πŸ˜€

Je kan mij nu ook vinden op YouTube: Claudia's kaartjes, waar ik regelmatig filmpjes ga posten.


Leuk dat je weer op blogbezoek ben geweest.  Tof als je een reactie achterlaat. Ik lees deze steeds met veel plezier!  Tot de volgende keer 😍



4 opmerkingen:

Elle-Jeanne zei

Super leuke kaart Claudia.
Groetjes Elle-Jeanne

Marjolijn van Elsberg zei

Oh wat een ellende, ik herken dat, Heb ooit uiteindelijk een verhuiswagen moeten laten komen om een kast in ons appartement te krijgen, en een jaar later vertrokken we daar weer en toen moest hij weer met de verhuiswagen, toen hebben we alles maar door hen laten doen, was praktisch net zo duur. Gelukkig is het opgelost. Maar je hebt wel een leuke kaart gemaakt.

GerJanne zei

Je kaart is helemaal geweldig! prachtig gedaan.
En ja, dat ken ik ook, alleen gelukkig van de 1e naar de 2e verdieping. W hebben bijna eens klem gezeten in het trappengast met een tweezitsbankje....

Viv zei

Lovely card and thank you for joining us at TIOT!