Volgers

zondag 28 juli 2024

Fijne Feestdagen

 Hoi,

T'is een paar daagjes stillekes geweest van mijne kant. Maar dat had zo zijn redenen. Wim en ik zijn een paar daagjes naar Middelkerke geweest. We zijn gaan uitwaaien aan zee. En natuurlijk zijn we donderdag avond naar de opnamen van Tien op te zien, " special Clouseau" geweest. Wat wil je nog meer!!!! Net op mijn verjaardag en dan na je fan gaan luisteren!! Toch zalig!! We waren alleen kletsnat. Maar voor naar je fan te luisteren doe je veel hé!! Het was een super toffe en gezellige avond. Veel gezongen, gedanst en gesprongen. Natuurlijk met 's anderdaags de gevolgen wel vandien. Ik heb heb een chronische onsteking aan de achillespees, dus ja.. ik kon bijna geen stap meer verzetten hé. Ik had er voordien al terug last van, maar het uitbundig gedoe van donderdag heeft er geen goeds aan gedaan. Gelukkig stond er een afspraak voor volgende week vast bij de specialist. Waarschijnlijk krijg ik weer een inspuiting. 

Gisteren ben ik dan terug aan de knutsel geweest en heb ik een kerstkaartje voor jullie. Deze is mijn inspiratiekaartje voor Girlz Creative Christmas. Het thema is embossing, wet or dry.


💗Leuke challenges waar ik graag aan deelneem 😃:

Je kan mij ook volgen op mijn facebookpagina: Claudia's kaartjes  


 Tot gauw! 😀

Je kan mij nu ook vinden op YouTube: Claudia's kaartjes, waar ik regelmatig filmpjes ga posten.


Leuk dat je weer op blogbezoek ben geweest.  Tof als je een reactie achterlaat. Ik lees deze steeds met veel plezier!  Tot de volgende keer 😍



3 opmerkingen:

karin zei

Leuk kerstkaartje met de sneeuwpopjes erop.
Leuk om een concert mee te maken van Clouseau, alleen in de gietende regen is niet zo leuk.
Beterschap met je hiel, mijn man had het een poosje geleden ook. Gelukkig ging het met wat rust houden over.
Groetjes,
Karin

Anita van Deur zei

Wat een leukerd op je kaart. Sterkte met de hiel.

meg zei

A fabulous background and layout to showcase your adorable snowmen