Volgers

zaterdag 28 maart 2020

Een goed, beter, best, Nieuwjaar

Hoi,

We blijven doorgaan!!!!  Ook met de lockdown, proberen we optimistisch te blijven en door te gaan. Zo heb ik vorige week mijn terras nog weten op te fleuren met heel wat bloemen. En gelukkig heeft de zon afgelopen week goed van zich laten zien, dat  maakt het wat dragelijker. We maken er het beste van en we zien wel hoelang we in deze situatie moeten verkeren. T'is voor ieders gezondheid. ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ท

Ook het knutselen mag niet ontbreken met deze dagen. Elke avond probeer ik een kaartje te maken. (Lukt niet alle dagen hoor). ik heb mijn kids en hubby nog...... daar maak ik natuurlijk ook nog tijd voor vrij.  En ik werk ook nog van thuis uit. Dus zoveel veranderd er niet voor mij in de dagelijkse routine. Hoe vullen jullie, jullie dagen in?

Maandag had ik nog een kerstkaart gemaakt, dit is mijn DT kaartje voor Crafty Hazelnut Christmas ChallengeChallenge 483 . heeft als thema, 2 of meerdere sterren.



DT CHNC
Met dit kaartje wil ik graag meedoen aan volgende challenges:
ssw2

Leuk dat je weer op blogbezoek ben geweest.  Tof als je een reactie achterlaat. Ik lees deze steeds met veel plezier!  Tot de volgende keer ๐Ÿ˜

Creatieve Groetjes
 Claudia

9 opmerkingen:

Anita van Deur zei

Prachtig Claudia, mooi die sterren op je kaart, mooi DSP gebruikt,
Liefs xx

Chantal zei

Mooie kaart.
Groetjes, Chantal S

Je@net zei

Erg leuke kaart, Claudia!

Marijke zei

Een mooi kaartje! Voor ons veranderd er ook niet zoveel! Alleen de sociale dingen mis ik wel! Geen kop koffie bij de buren of even een praatje! Maar ja, laten we hopen dat het snel voorbij is! Hou het gezond en groetjes Marijke.

Hermien zei

Rare tijden zijn het voor iedereen. Ik probeer in alle drukte tijd vrij te maken voor het knutselen. Het werk gaat gewoon door want ik ben werkzaam in een supermarkt. En met de kinderen thuis ben ik zo nu en dan ook juf, wat bijsturen zorgen dat opdrachten op tijd online worden ingeleverd en nakijkwerk.
Je kerstkaartje is mooi.

groetjes Hermien

Kathie zei

Hi, Claudia love your Christmas card. Great colours and embellishments. We too here in New Zealand are in complete lockdown. We can select one person from the house to go to the supermarket. Otherwise, you can't go anywhere, walk around the block 2 metres apart. No shops open at all. Doctors, Police and essential services. I do hope the world gets back to normal soon.
This is a wonderful card thank you so much for sharing it with us over at Sweet Sketch Wednesday 2 and good luck.

Hugs
Kathie SSW2~DT

GerJanne zei

Mooie kaart met een bekende sketch! ;-)

Ela zei

Prachtige kaart! En bij ons is er wel wat veranderd, ik werk nu thuis, zoon is thuis van school en man werkt thuis. Dus dat was even schakelen maar nu hebben we een prima ritme samen. Werken thuis gaat op zich prima maar het is niet mijn ding. Het freubelen heeft ook op een lager pitje gestaan, hen veel buiten geweest in de tuin enzo, nu het nog lekker weer is. Maar nu duik ik toch een paar uur mijn kamertje in! Groetjes Ela

Kelly Schelske zei

Great card, love the Christmas theme!

Thank you for joining us at Sweet Sketch Wednesday 2!

Hugs,
Kelly