Volgers

zaterdag 7 maart 2020

Wij wensen.....

Hoi,

Dit weekend is het vna het handwerk club waar Lisbeth en ik lid van zijn opendeurdagen. Wij stellen daar 2 dagen onze werken tentoon. Natuurlijke proberen we ook een beetje te knutselen tussendoor.

Ik kreeg een paar vraagjes omtrent de 100dagen. Dat is wanneer de 6de middelbaar (de 18jarigen) hun 'laatste 100 dagen' van de middelbare school aangaan voor ze afstuderen. De hele week mogen ze dan verkleed naar school gaan en worden er grappen met leerkrachten en mede studenten gedaan. Woensdag hebben ze dan aan de school een grote tent opgezet en blijven ze daar na de school uren bivakeren. Donderdag na school hebben ze receptie met de directie en leerkrachten, om dan vrijdag (gisteren) de dag af te sluiten, met een ontbijt, de tent verder op te stellen, een show in de namiddag en 's avonds een grote fuif in de tent. Dat noemen ze dan de 100-dagen fuif.

Deze kaart heb ik alvast deze week gemaakt voor de challenge  van Crafty Hazelnut Christmas Challenge, Het thema is Santa Claus / Kerstman




DT CHNC
Met dit kaartje wil ik graag meedoen aan volgende challenges:

Leuk dat je weer op blogbezoek ben geweest.  Tof als je een reactie achterlaat. Ik lees deze steeds met veel plezier!  Tot de volgende keer 😍

Creatieve Groetjes
 Claudia

3 opmerkingen:

karin zei

Mooi nostalgisch kerstkaartje Claudia.
Hier bij ons op school is er eind april een laatste schooldag voor eindexamen leerlingen. Een dag dolle pret met springkussens en dergelijke. Daarna een etentje op school en als afsluiting de stad in iets gaan drinken met zijn allen.
Na de meivakantie, dat is twee weken, beginnen de examens.
Groetjes en prettig weekend.
Karin

Anita van Deur zei

Prachtige kaart mooie details, leuk om zo de verschillen te leren kennen tussen de landen.
groetjes, Anita

GerJanne zei

Dank je wel voor de uitleg! Mooi gebruik...
Je kaart is ook weer heel gaaf!