Volgers

vrijdag 20 januari 2023

Believe in your dreams

     Hoi,

2 jaar geleden heb ik mijn rechter enkel omgeslagen en toen had ik uitgerokken ligamenten. Maar niet tijdig naar de kine gegaan met het resultaat dat mijn spieren en gewrichten helemaal gekneld zaten. Ik had pijn bij elke stap dat ik deed. Vooral trap op en af is heel pijnlijk. Na de kine is het beter gegaan maar nu een half jaar terug begon die enkel wee terug pijn te doen. En weer trap en en af heel veel pijn. Zelfs op mijne hometrainer trainen zit er voorlopig niet meer in. Dus heb ik in december een foto en echo laten nemen. Nu blijkt dat de pezen rond de enkel ontstoken zijn maar ook de achillespees. Die is zo zwaar ontstoken dat de onsteking verder loopt tot in mijn kuiten en onder mijne voet. Ik voel het ook. Doet weer ontzettend pijn bij elke beweging. Dus weer naar de kine. En straks heb ik een afspraak bij de podoloog om de zien of steunzolen mss een oplossing zouden kunnen zijn. Als dat allemaal niet helpt wordt ik doorgestuurd naar een specialist en dan worden het inspuitingen. Maar daar sta ik nie voor te springen.

Maar nu de kaart voor vandaag. Bij Creative Sketchy Girls is het tijd voor een nieuwe Challenge. Hieronder kan je de schets terug vinden. Deze mag je vergroten/ verkleinen, draaien, spiegelen. Alles mag, maar we willen wel dat de schets nog herkenbaar is.





Mijn Challenge Blog


💗Leuke challenges waar ik graag aan deelneem 😃:

Dit is ook mijn DT kaartje voor bij Scrap @ HomeDe gebruikte materialen voor deze kaart kan je ook terugvinden in de groep van Scrap @ Home en natuurlijk ook op de website. Deze kan je hier (Scrap@Home, website).  

DT Scrap @ home

De teller voor donatie bij  Het Feestvarken staat met dit jaar erbij op 67 euro. Natuurlijk ga ik dit jaar verder doen. Bij elke verkochte kaart doneer ik 0.5 euro. Wil je meer over Het Feestvarken weten? Dat kan je hier vinden.

Je kan mij nu ook vinden op YouTube: Claudia's kaartjes, waar ik regelmatig filmpjes ga posten.

Leuk dat je weer op blogbezoek ben geweest.  Tof als je een reactie achterlaat. Ik lees deze steeds met veel plezier!  Tot de volgende keer 😍


6 opmerkingen:

Josje zei

Leuke kaart Claudia
Ik wens je beterschap en hopelijk dat het niet tot spuiten komt sterkte

GerJanne zei

Ah, wat vervelend! Dat klinkt heel pijnlijk, Claudia! Heel veel sterkte ermee. Zal niet meevallen!
Je kaart is een plaatje!

Chris zei

A lovely design with all those pretty layers and the sweet little unicorns. It's a perfect entry for our 'Shaped cards' challenge at Fab'n' Funky, so pleased you chose to join in.
Chris
x

Helen zei

Beautiful design - love all the layers.

Thanks for joining us at Pammie's Inky Pinkies Challenge.

Helen x
DT

Megan J zei

Hi Claudia, a beautifully coloured and layered card, love all the patterned papers you have used and the cute unicorns. Thank you for sharing with us at Lil Patch of Crafty Friends, good luck in the prize draw.... Megan DT LPoCF

good luck with your treatment for your ankle, I had mine reconstructed then re-sprained it after surgery...

Renske Wishes You zei

Wat vervelend zeg van je enkel. Hopelijk wordt dat snel beter. Super leuke kaart heb je gemaakt. Dank je wel voor het meedoen aan Penny's Paper-Crafty challenge. Succes.

Groetjes Renske, Penny's DT