Volgers

maandag 26 februari 2024

Hoera, Hieperdepiep, jarig

   Hoi,

TROMGEROFFEL.......... 

Dinsdag 5 maart start ik parttime bij een nieuwe firma. Ik ga ondersteuning geven aan de B2B sales. Ik heb er terug zin in. πŸ˜ƒπŸ˜‰ 

Ik voel mij de laatste weken terug wat beter en het begint terug te kriebelen om aan het werk te gaan. Vorige week heb ik afscheid genomen van mijn "huidige job". Een niet zo fijne laatste ervaring. Maar ja,.... ik ga aan een nieuw hoofdstuk beginnen. Zo blij!!

Voor vandaag heb ik 2 kaartjes voor jullie. De eerste die ik jullie laat zien heb ik gemaakt voor de 18de verjaardag van mijn dochter. Op 13 maart wordt zij 18! Ik heb er een vrij rustige kaart van gemaakt maar de glittersteentjes mochten zeker niet ontbreken. Dat ziet Joran graag op kaartjes.

Deze kaart is ook mijn inspiratiekaartje voor  Crafting from the heartDoen jullie mee? Het thema is altijd Alles Mag.




πŸ’—Leuke challenges waar ik graag aan deelneem πŸ˜ƒ:

Wil je graag een workshop volgen? Volg dan mijn facebookpagina: Claudia's kaartjes of stuur mij een pb. Mailen mag natuurlijk ook naar claudiaskaartjes@outlook.com


 Tot gauw! πŸ˜€

Je kan mij nu ook vinden op YouTube: Claudia's kaartjes, waar ik regelmatig filmpjes ga posten.


Leuk dat je weer op blogbezoek ben geweest.  Tof als je een reactie achterlaat. Ik lees deze steeds met veel plezier!  Tot de volgende keer 😍


7 opmerkingen:

Je@net zei

Wat een leuke kaarten heb je gemaakt.
En gefeliciteerd met je nieuwe job, veel succes gewenst!

Trijntje zei

Leuke kaarten heb je gemaakt. Veel succes met je nieuwe baan. Groeten Trijntje

Marjolijn van Elsberg zei

Prachtige kaart heb je gemaakt voor je dochter, gefeliciteerd met haar verjaardag. En ook met je nieuwe job, klinkt als een nieuw begin, heel fijn kan dat zijn. succes.

karin zei

Veel succes met je nieuwe job.
En alvast proficiat met de jarige.
Mooi kaartje heb je voor haar gemaakt.
Groetjes,
Karin

Josje zei

Mooie kaart heb je voor je dochter haar verjaardag gemaakt.
Succes met je nieuwe baan!

Mrs A. zei

A lovely glittery card for your daughter and I hope you settle well into your new job and will be very happy there. thankyou for coming and playing in the butterfly garden with me. hugs Mrs A.

Wendy Ann Batchen zei

Lovely project Claudia. Thank you for joining in and sharing your creation with us over at <a href=" The Creative Crafters (creativecrafterschallenge.blogspot.com)</a>.
~ Wendy DT