Volgers

dinsdag 20 augustus 2024

KiekeBOE!

 Hoi,

Wim heeft al een tijdje last van zijn longen. Wij dachten eerst een ""rokerslongen". Daar had hij ook een puffer voor gekregen. Nu werd het probleem de laatste weken erger, dus op aanraden van de huisarts werd een een foto genomen en een scan. Daar was wel iets te zien maar niet duidelijk. Dus werd hij doorverwezen naar een longarts. Daar hebben ze een bronchosopie gedaan. Maar omdat de infectie niet duidelijk was, zijn er stalen naar Brussel gestuurd voor op 'kweek' te zetten. Het zou een traag groeiende bacterie betreffen, maar ze weten niet de welke. Dus weer 2 a 3 weken wachten. Maar nu werden de klachten bij Wim wel veel erger. Veel hoesten, geen eetlust, afvallen, koorts. Dus gisteren toch maar naar de spoed gegaan. Ook omdat Wim getransplanteerd nierpatient is, zijn we extra voorzichtig. Uit de bloed analyse zien we dat wim te weinig rode bloedcellen heeft, wat niet goed is. Voor de rest op de infectie op zijn longen, moeten we nog steeds wachten, want ze weten nog steeds niet over welke bacterie het gaat. Maar Wim is wel opgenomen in het ziekenhuis. Het was is gisteren een lange en vermoeiende dag. Ik hoop dat hij nu goed geholpen gaat worden en snel terug op de been is. 

Omdat ik dan gister avond alleen thuis was, ben ik om mijn zinnen te verzetten toch maar aan de knutsel gegaan. Ik heb onderstaand kaartje gemaakt.

Voor Bella Lulu heb ik dit kaartje gemaakt. Deze kan je ook terugvinden binnenkort in de facebookgroep Bella Lulu en op mijn pagina uiteraard ook: Claudia's kaartjes and more.

Daar omschrijf ik ook de gebruikte materialen. Deze kan je terugvinden in de Shop bij Noor en Zo.

Maar dit is ook mijn inspiratiakaartje voor onze Schets challenge bij Creative Sketchu Girlz.



Mijn Challenge Blog

De schets mag je vergroten/ verkleinen, draaien, spiegelen. Alles mag, maar we willen wel dat de schets nog herkenbaar is.





Je kan mij ook volgen op mijn facebookpagina: Claudia's kaartjes and more 


 Tot gauw! ๐Ÿ˜€

Je kan mij nu ook vinden op YouTube: Claudia's kaartjes, waar ik regelmatig filmpjes ga posten.


Leuk dat je weer op blogbezoek ben geweest.  Tof als je een reactie achterlaat. Ik lees deze steeds met veel plezier!  Tot de volgende keer ๐Ÿ˜


5 opmerkingen:

karin zei

Mooi kaartje Claudia.
Dat is nogal heftig voor je man. Laten we hopen dat ze vlug weten welke medicijnen ze moeten geven zodat hij weer opknapt. Sterkte en beterschap!
Groetjes,
Karin

Hermien zei

Dat is me nogal wat Claudia, hopelijk is er snel duidelijk wat ze hem kunnen geven zodat hij wat opknapt. Je kaartje is mooi.

Groetjes Hermien

Marjolijn van Elsberg zei

Wat heftig Claudia en wat spannend allemaal voor jullie en je gezin. Heel veel sterkte en ik hoop dat je man goed geholpen wordt.

Je kaartje is superleuk, heel fijn dat je daar afleiding in vindt.

GerJanne zei

Poeh, Claudia! Dat klinkt heftig! Jullie zijn natuurlijk geschrokken! Helemaal omdat hij een getransplanteerde nier heeft! Roken doet hij vast al niet meer sinds de transplantatie...
Je kaart is mooi en wat fijn dat we een hobby hebben die ons afleiding geeft!

Marjolijn van Elsberg zei

Ik zou zweren dat ik hier op gereageerd had, heel naar dat je man zo ziek is. Hoe gaat het nu met hem, heb je al uitslagen?