Volgers

dinsdag 24 september 2024

Lang vestje deel 1

  Hoi,

De Boerenmarkt, bij de Dag Van de Landbouw was een succes. Ik heb echt veel verkocht, veel reclame gemaakt en ook veel vraag gekregen wanneer ik terug workshops ga geven.

Dus effe alles op een rijtje en ga proberen om voor het einde van het jaar nog een workshop te geven. Waarschijnlijk 1 met thema kerst.

Op de boerenmarkt was het druk. Ik heb altijd wel een haakwerk mee voor de 'dooi momenten', maar daar heb ik gisteren niet veel tijd voor gehad. Heb amper iets kunnen haken.


Ik had een nieuw werkje bij, want mijn hexagon vestje meenemen was wat groot. Dit laatste is bijna klaar. Nog laatste afwerkingen en dan krijgen jullie een foto te zien van de finish.

Weten jullie nog dat ik aan een lapjes vestje werkte van Karin Bloemen? Wel nu twijfel ik hierover of ik het geheel wel vind passen bij mij!! Dus weet niet goed wat ermee! Denk erover om er iets helemaal anders  mee te gaan maken. Dus wordt vervolgd.

Je kan mij ook volgen op mijn facebookpagina: Claudia's kaartjes and more 


 Tot gauw! 😀

Leuk dat je weer op blogbezoek ben geweest.  Tof als je een reactie achterlaat. Ik lees deze steeds met veel plezier!  Tot de volgende keer 😍


1 opmerking:

Marjolijn van Elsberg zei

Ik zag het vest van Karin Bloemen bij "de beste zangers" en ik bedacht me dat het ook wel leuk is maar jouw korte vestje vind ik denk ik leuker.