Volgers

dinsdag 1 maart 2022

een Bloemetje voor jou

  Hoi,

Dit weekend hebben we ons handwerk tentoon stelling. Joran haar Cardigan is nog niet af, helaas. Dat wordt dan voor de tentoonstelling voor volgend jaar. Samen met Lisbeth ga ik 2 dagen op de tentoonstelling mijn kaarten tentoonstellen en verkopen. Een deel van de opbrengst gaat natuurlijk naar Het Feestvarken.

Voor vandaag heb ik een fleurige kaart voor jullie met een digi van Sheep Ski Design. De nieuwe challenge luidt dan ook: bloemen.

Vandaag begint er bij Sheep Ski Design een nieuwe challenge.  Thema is ?? Je hoeft geen digi van Sheep Ski Design te gebruiken. Maar doe je dit wel en wordt je gekozen als winaar, dan win je een extra digi.

De winnaar wordt random gekozen en wint 3 digis van Sheep Ski Design.


Je kan meedoen zowel hier bij ons bij de blog: Sheep Ski Design en ook  in de facebook groep: Sheep Ski Design Facebook.

De Prachtige digi's van Andrea Norris kan je vinden op Etsy: Shop Link

Zoals steeds kan je genieten van 10% korting op de digi's van Andrea Norris door gebruik te maken mijn kortingscode SKIANDREA10 in de Etsy Store.

DT Sheep Ski Design

Met dit kaartje wil ik graag meedoen aan volgende challenges:

In 2021 heb ik 33.5 euro geschonken aan Het Feestvarken. Natuurlijk ga ik dit jaar verder met het sponseren. Ik ga terug per verkochte kaart 0.5euro schenken. Wil je meer over Het Feestvarken weten? Dat kan je hier vinden.

Leuk dat je weer op blogbezoek ben geweest.  Tof als je een reactie achterlaat. Ik lees deze steeds met veel plezier!  Tot de volgende keer 😍

Creatieve Groetjes
 Claudia

3 opmerkingen:

GerJanne zei

Wat een prachtige kaart Claudia!

Anita van Deur zei

Zo dat is een mooie en leuk model kaart Claudia.

AndreaNorris zei

Wow so gorgeous Claudia, love the colours and your amazing details!
Andrea x